18 Nisan 2011 Pazartesi

CARTE D'OR İLE PAZAR KAHVALTISI

Herkese kocaman merhaba:) Uzun zamandır hem kendi sayfamı hem de arkadaşlarımın bloglarını çok ihmal ettim. Bunda hem işlerimin yoğunluğu hem de şirketimin katıldığı fuarın çok etkisi oldu. Bugün itibari ile fuar bitti tekrar şirkete döndük ve biriken işlere gömüldük. O yüzden de ortalarda yoktum ama kalbim sizlerleydi:) En son yazımda çok güzel bir haftasonu geçirdiğimi yazmıştım. Onlardan birini paylaşacağım şimdi sizlerle.

10 Nisan Pazar günü Leb-i Derya Rumeli'de gerçekleştirilen Dondurmalı blog buluşmasında Carte d'Or'un yeni yüzü Şenay Gürler ile beraberdik. Çok güzel bir kahvaltı ve Carte d'Or'un yeni reklamı eşliğinde Şenay Hanım ile de çok tatlı sohbetler yaptık. Hepimizle tek tek ilgilendi ve konuştu. Ekranlarda göründüğünden de tatlı bir kadın. Çok hoş. Bu arada tekrar anladım ki gerçekten ekran daha farklı gösteriyormuş. Bir an düşündüm de ben çıksam nasıl görüneceğim demek ki:)

Kahvaltıdan sonra Carte d'Or'un çift karıştırma tekniğiyle yeni ürettiği yoğun lezzetli dondurmalarından tatmaya başladık. Fotoğraftandan anlayacağınız üzere kendimden geçmişim tadarken:)

Lafı çok uzatmadan sizi diğer fotoğraflarla baş başa bırakmak istiyorum. Çok keyifli ve dostlarla dolu bir gündü:)
http://www.flickr.com/photos/dondurmaliblog/sets/72157626467765460/
Dondurmadan daha fazlasını bekleyenlere Sütlü Çikolatalı’dan Kaymak’a, Limon Karadut Vanilya’dan, Çilek Kaymak Çikolata’ya zengin lezzetler sunan Carte d’Or Classic Serisi 2011’de yenilenen yoğun kıvamı ile bitmeyen bir lezzete ulaşıyor. Carte d’Or Classic’in yoğun kıvam yoğun lezzetli çeşitleri ise şöyle: Carte d’Or Classic Kaymak, Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı, Carte d’Or Classic Ceviz, Kaymak, Antep Fıstık, Carte d’Or Classic Çikolata Parçalı Kaymak, Vişne, Bitter Çikolata, Carte d’Or Classic Limon, Karadut, Vanilya, Carte d’Or Classic Çilek, Kaymak, Çikolata, Carte d’Or Classic LightCarte d’Or Classic Antep Fıstık, Bitter Çikolata, Karamel Parçalı Kaymak, Carte d’Or Classic Bitter Çikolatalı, Carte d’Or Classic Kaymak Sütlü Çikolata ve Carte d’Or Classic Vanilya Bitter Çikolata.

Tüketicisini farklı lezzetlerle buluşturmaktan keyif alan ve bu amaçla yeni tatlar ortaya çıkarmaktan mutluluk duyan Carte d’Or, Selection Serisi ile kalplerdeki yerini koruyor. Serideki Fındık Rüyası, Çikolata Karnavalı, Krem Karamel, Kestane Keyfi, Kurabiye Güzeli, Meyve Şöleni ve 2011’de lanse edilecek Fıstık Büyüsü özellikle yaz aylarında ferahlık arayanların vazgeçilmezİ. Carte d’Or, yarattığı “Dondurulmuş Tatlı Kategorisi”yle dünya kalitesini yerel tatlarla buluşturuyor. Patisserie Serisi’ndeki Tel Kadayıflı, Halis Kazandibi Lezzeti, Profiterollü, 2005 yılında çıkarttığı ve bugün hala çok sevilen lezzetleri arasında yer alan Ekmek Kadayıflı Carte d’Or severleri büyülemeye devam ediyor.


Markanın 2010 yılı ile birlikte altına imza attığı yenilik, Dondurmalı Pasta kategorisi oldu. Kısa sürede beğeni toplayan Dondurmalı Pasta kategorisinde Carte d’Or’un birbirinden lezzetli dört ürün bulunuyor: Karamelli Kaymaklı, Antep Fıstıklı Çikolatalı, Frambuazlı ve bu yıl çıkan Brownie’li Çikolatalı Dondurmalı Pasta.

Carte d’Or İnternet Sitesi: http://www.cartedor.com.tr Carte d’Or Blog Sitesi: http://www.dondurmaliblog.com Carte d’Or Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/CartedOrTurkiye?ref=ts

Benim gibi dondurma yemeyen bir insan bile bu hale gelmiş ve kendinden geçerek yemişse bu dondurmaları bana inanınki yoğun lezzet bir harika:)

7 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

keyfin gözlerinden okunuyor Tümaycığım:)
maşallah sana:)

Saglıklı Mutfak Hilal dedi ki...

Gerçekten çok lezzetliydi;)Ve çok keyifli bir kahvaltıydı.

Hayatın Tatları dedi ki...

Carte d’Or bu işi biliyor...

durutarifler dedi ki...

En sevdiğim tatlııııı. Daha ne denilebilir ki.

Sevil Şahin dedi ki...

İnanılmaz keyif aldığım bir kahvaltı oldu hele birde senle olmak bambaşka idi. canım benim gülen yüzün hiç solmasın.
ayrıca Şenay gürler gerçekten çok cana yakın ve zarif bir hanım Carte dor onu yeni reklam yüzü olarak seçmesi çok başarılı olmuş..

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Özlemiştim seni ya görüştüğümüz ne iyi oldu

Narince dedi ki...

Güzel bir gün geçirmişsiniz, safanız bol olsun hanımlar:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.