20 Temmuz 2010 Salı

BEKARLIĞA VEDA GECESİ



İnanılmaz yorucu ama bir o kadarda keyifli ve eğlenceli bir haftasonu geçirdim. Nerden başlayacağımı bilmiyorum:) Hem çok yorgunum hem çok yoğunum hem de çok keyifliyim:) Cumartesi akşamı kız kardeşimin arkadaşları onun için bir bekarlığa veda gecesi düzenlemişlerdi. Ortaköy'den Bebek'e giderken Boğaziçi Köprüsü'nün altından geçtikten sonra solda yer alan LEVENDİZ adlı mekandaydık. Çok hoş bir yerdi. Hem ortamı, hem müzikleri, hem yemekleri kısacası herşeyi. Bu tip organizasyonlar ya da yemekleriniz için tavsiye edebileceğim bir yer olduğundan, hem yaşadığımız bu güzel geceyi sizlerle paylaşmak hem de mekanı azıcık tanıtmak istedim.

İşin bizim için eğlenceli diğer bir yönü ise, başka bir masada da bir kına gecesi vardı:) Hatta gecenin ilerleyen saatlerinde kardeşimle o masadaki evlenecek kızı sahnenin ortasına oturtup, bizleri etrafında döndürdüler ve malum türküyü söyledik:) Çok keyifli ve güzeldi. Ama şunu belirtmek isterim ki "yüksek yüksek tepeler" türküsü bir erkeğin sesinden dinlendiğinde çok da hisli olmuyor:)


Lafı fazla uzatmadan sizi kısaca bir lezzet turuna çıkarmak istiyorum. Tüm mezeler bence tam olması gerektiği tadlarında ve tazeliklerinde idi. Önümüzdeki herşey sürekli yenileniyordu. Kalamarından, ciğer tavasına, balığına, irmikli dondurmasından meyvasına kadar sürekli yemeklerin biri geldi biri gitti. İlk meze grubundan sonra hızla yemeğe ve eğlenceye daldığımız için diğer ikramları fotoğraflayamadım ama onları görmek için de oraya bir gidin derim:)


Oturduğun yerden görünen muhteşem manzara:)

Ve tüm mezeler...











Nasıl? Hepsi süper duruyor di mi? Garanti ederim tadsanız çok da beğeneceksiniz. Böyle çok keyifli bir gece geçirdik ve ertesi gün de kına gecesi olduğu için geceyi çok uzatmadan evlere dağıldık. Bu arada söylemeyi unuttum o günün sabahında benim kuzenimin de nikahı vardı. Bir de oraya da katıldık:) Yani onu dedim bir de hamile olmasam demek neler yapacağım:)


Birazda kardeşim ile ilgili konuşmak istiyorum. Seda (kardeşim) aslında benim için bir kardeş değil çocuğum gibi. Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. İnanın hala aklımdadır karyolasında yatarken ona yemeğini yedirmeye çalışmam:) Derken el ele tutuşarak ilkokula gidişimiz, üniversite sınavında bahçede bekleyişim, arkadaşları, gece dışarı çıkma izinleri... Ne zaman büyüdüğünü anlamadım. Neyse yine duygusala bağlamayayım:)



Birkaç gün içinde kına gecemizden de parçalar vereceğim. Ama malum o gece biraz duygusal bir gece geçirdiğim için çok fazla fotoğraf çekemedim. En azından kına gecemizin güzel detaylarını ve kendi yaptığım ikramlarımı çektim:)




Canım kardeşim sana şimdiden çok çok mutluluklar. Seni çok seviyorum...

13 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

güzel kardeşine bende mutluluklar diliyorum :)) mekana gelince bende gittiğimden biliyorum gerçekten inanılmaz lezzetli mezeleri var izleyicilerinin aklında olsun

umutluhayat dedi ki...

sedaya mutlu bir hayat diliyorum.çok güzel bir parti olmuş.nasıl canım çekti orada doyasıya eğlenmeye.

sarımutfak-hande dedi ki...

bende diyorum tümay nerde meyer yazdığın yorum bana gelmemiş:)))) mekan ve yiyecekler süper görünüyor o gece orada olmak varmış:)))kardeşini tebrik ederim bir ömür boyu mutlu olur inşallah

MAVİ TUTKU dedi ki...

Mekan da, sunumlarda harika.
Mutluluklar diliyorum, bu başlangıç gibi bir ömür boyu yaşadıkları herşey güzel olur inşallah.

Benhurum dedi ki...

Canımmm ooh keyfin bol vede afiyet şeker olsun bir tanem;) Ayrıca tırtıl kızımıza da sağlık sıhhat olsun inş;)

Ayrıca tatlı yorumların için çok çok teşekkür ederim, çok tatlısın bir tanem, güzel gören gözlerine, iyi yüreğine sağlık;)

Öptümm kocamaaaaaaan...

Benhurum dedi ki...

aaa bu arada tatlı kardeşine de mutluluklar diler herşeyin gönlünce olmasını temenni ederim.

Neredeyse unutuyordum canım:))

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

canım mekan ve yemekler gercekten guzel görunuyor kardesıne mutluluklar dılıyorum canımsevgiler:)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımın içiii kardeşine sonsuz mutluluklar dilerim.
hep çok mutlu olsunlar inşallah. bende eylülde yaşayacağım bu duyguyu inşallah:))) şimdiden salya sümüğüm:)))abla olmak kolay değil:)))
öpüyorum canım

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Kardeşine mutluluklar diliyorum Tümaycığım Allah kıymet bilene düşürsün inşallah mekan nefis miş. Afiyet olsun prensese ve sana ..Çok öpüyorum sevgiler...

Seda dedi ki...

Yeğenimde partimdeydiiii :))) Canıım ablacım beniiiiim. Ben de seni çok seviyoruuum elmayram :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

kardeşinize bir ömür mutluluklar.MEkanda gerçekten çok güzelmiş hiç gitmemiştim teşekkürler

Tümay Öztürk dedi ki...

Herkese iyi dileklerinden dolayı çoookkk teşekkür ederim:)

Tecrübe Sahibi dedi ki...

Çok keyifli bir akşamdı ama sedayı ağlatamadık :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.