21 Temmuz 2010 Çarşamba

KINA GECESİ

Ve gelelim kına gecesineeee.... Aslında kına gecesinin en güzel detayları -yenilen ikramların dışında:) - aşağıdaki aksesuarlardı:)

En azından annemle benim üstümüzdeki hüznü bir miktar atmamıza sebep oldu:) Belki sizlerde bu tip organizasyonlarınızda kullanırsınız diye en azından satınalınanları belirtmek istedim.

Öncelikle kınadaki tüm kızların başına taktığı duvakların imalatı anneme ait:) Benim özel ricam üzerine de gelin telleri ile süslenmiş duvaklar gerçekten ilgi odağı oldu:)


Bu güzel papyonları bileklerimize taktık. Yazısı artık kopmuş ama üstünde kına gecemiz ile ilgili de yazı vardı. Bu bileklikler http://www.caramelistanbul.com/ sitesinden sipariş edildi. Bu sayfada birçok organziasyon için alabileceğiniz çok fazla çeşit var. Ben şimdiden bebişim için bir sürü şey seçtim bile:)





Bu güzel bıyıkları da kardeşimin arkadaşı canım Sinemcim yaptı. Kendisinin sayfası zaten bende de kayıtlı. Bu ve bunun gibi daha bir sürü yaka iğneleri ve detaylar için lütfen tık tık:) Ayrıca bekarlığa veda gecesindeki kardeşimin t-shirtünün tüm tasarımı ve boyamaları da kendisine ait:)


Ellerimize, kınaları yaktıktan sonra arka taraflarında pamuk ve nazar boncuklu lastik olan bu güzel gülleri taktık. Bunlar annem tarafından Eminönü'nden alındı:)



Kendiliğinden paketlenmiş ve içlerinde kına olan bu şirin keseler erkek tarafından geldi.



Yine annem tarafından gülün yetmediği yerde ellere bağlamak için Eminönü'nden alınan ama daha çok oynarken kullanılan şıkır şıkır mendiller.



Ve çok güzel bir sepet içinde erkek tarafı tarafından getirilen paketlenmiş kuruyemişler.


İşte böyle bir gece yaşadık. Bununla beraber tabii annem ve ben tarafından yapılan bir sürü ikram. Onları da yavaş yavaş toparlayıp yayınlayacağım. Çok güzel, çok keyifli bir o kadar da hüzünlü bir gece oldu. Ama insanoğlu garip. 1 dakika önce kına yakılırken ağladık. 10 dakika sonra oyun havalarında oynadık:) Biz de böyleyiz...


Herkesi çok öpüyorum...

5 yorum:

umutluhayat dedi ki...

çok güzel bir organizasyon olmuş,herşey çok zarif ve düşünceli seçilmiş.genç çifte mutluluklar

Behiye Sönmez dedi ki...

ne güzel detaylar öyle :)Kardeşine ve eşine bir ömür boyu mutluluklar..

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Alla mesut etsin kınalıklarda harika.Sevgiler Tümaycığım...

Limonlu Kek dedi ki...

Tümaycığım tüm detaylar harika, kardeşin çok çok güzel, Allah mesut-bahtiyar etsin inşallah. Hazırlıklarınızı görünce kızlarımdan da görürüm inşallah diye geçirdim içimden. Bebişin ne zaman geliyor kısmetse? Öpüyorum canım...

Tümay Öztürk dedi ki...

Çok teşekkür ederim herkese:)

Bebiş doktorların dediğine göre Aralık'ta gelecek kısmetse. 20 aralık gibi.Bakalım hayırlısı:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.