8 Temmuz 2010 Perşembe

MİM LENMİŞİM:)

Selam:) Sevgili Benhurum tarafından mimlenmişim:) Çoookkk öpüyorum seni canım arkadaşım. Veeee muhteşem soruları cevaplamaya geçiyorum:)

1. Hangi işleri yarım bırakırsın ya da bıraktığın neler var?

Aslında yarım bırakacağımı düşündüğüm işe hiç başlamam:) Ama eğer bir işe başladıysam -ne kadar hevesli olayım ya da olmayayım - mutlaka bitiririm çünkü takıntılıyım o konuda:)

2. Yakın zamanda kaybettiğin biri var mı?

Şükür yok.

3. En ağır bulduğun, sana dokunan bir yemek var mı?

Aslında bir Rizeli olarak Karadeniz mutfağına bayılırım. Ama bazı yemeklerini çok sevmeme rağmen sonrasında nefes alamadığımı hissediyorum mesela hani şu bol tereyağlı ve Rize peyniri ile yapılıp da en lezzetli kısmının tencerenin dibi olan mısır unlu "muhlama":) Biliyorum tartışmasız çok lezzetli ama yedikten sonra dokunduğunu hissediyorum sanki:)

4. Cinsellik ve aşk anlamında unutamadığın biri var mı?

Eşim, eşim, eşim.

5. Çocukken sevdiğin çizgi filmler?

Şirinler:)

6. Blogger'a ne zaman kayıt oldun? Kim vesile oldu? Nereden duydun?

14 Ocak 2010 tarihinde blog hayatım başladı:) Tamamen kendi isteğimle başladım. Zaten evlendiğimden sürekli sayfaları takip edip yemekler yapıyordum. Sonraları neden bende bu şekilde bir sayfa hazırlayıp, özellikle yeni evli olup yemek yapmaya başlayacaklara yardımcı olmayayım dedim ve başladım:) Ayrıca mutfakta olmayı çok seviyorum. Bundan daha güzel bir uğraş olabilir mi:)

7. Çok paran oldu ne yaparsın?

Aslında bilmiyorum. Çok param olursa neler almayı isterim, bir yere gitmek ister miyim nedir ne değildir hiç düşünmedim. Ama önce sağlık diyerek sanırım çocuğum için kullanırım. Şu anda hamileyim ve daha şimdiden hayat onun etrafında dönmeye başladı bile:)


İşte böyle:) Ben de bu mimi okuyan herkese gönderiyorum:)

3 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Tümaycım
hayırlı kandiller dilerim.
Sevgi ve selamlar.......

MAVİ TUTKU dedi ki...

Allah sağlıkla tamamına erdirip hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallah..

Benhurum dedi ki...

Canımmmm ne de güzel cevaplamışsın soruları, harikasın yüreğine sağlık, allah tırtılıma uzuuun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin, kucak dolusu öpücükler ikinize de;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.