8 Şubat 2011 Salı

NAR GOURMET’DEN NATÜREL ÇEŞNİLİ ZEYTİNYAĞLARI





ZEYTİNYAĞI TUTKUNLARI BU LEZZETLERDEN VAZGEÇEMEYECEK!
Zeytinyağı olmadan yapamayanlardan mısınız? Peki bu mucizevi ürünün yeni lezzetleriyle tanışmaya ne dersiniz? Sağlıklı beslenen ve bir yandan da yeni lezzetler keşfetmekten büyük keyif alanlar, NAR Gourmet’nin Natürel Çeşnili Zeytinyağlarının tadına mutlaka bakmalılar!

NAR Gourmet, zeytinyağı tutkunlarının hayatına eşlik edecek yepyeni tatlar sunuyor. NAR’ın zengin zeytinyağı koleksiyonunun en lezzetli parçalarından biri olan Natürel Çeşnili Zeytinyağları; zeytinyağına en çok yakışan; meyve, sebze ve otların, zeytin ile birlikte doğal yöntemlerle işlenmesiyle üretildi.

NAR’ın Natürel Çeşnili Zeytinyağı koleksiyonunda; Biberiye, Fesleğen, Defne Yaprağı, Kekik, Mandalina, Limon, Portakal, Bergamot, Sarımsak, Acı Kırmızı Biber gibi zeytinyağının lezzetini tamamlayan sebze, meyve ve otların aroması bir arada sunuluyor.
NAR Natürel Çeşnili Zeytinyağı çeşitleri, tekli şık şişelerinde sunulduğu gibi aynı zamanda özel kutusunda da bu tatları paylaşmak isteyenler için bir hediye alternatifi sunuyor.


HANGİSİNİ NEYLE TATMAK LAZIM?


NAR Natürel Çeşnili Zeytinyağı koleksiyonundaki çeşitlerden mandalinayı; deniz ürünleri ile, limonu; yeşil salatalar ve haşlanmış sebzelerler ve ızgara balıklarla, sarımsağı kızarmış ekmek ve ızgara etlerle, fesleğenliyi; makarna ve salatalarla, acı kırmızı biberi, meze ve pizzalarla ve defne yaprağını etlerle tatmanız önerilir.


Afiyet olsun!

4 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

acaba nerede satılır bu yağlar?
merak ettim doğrusu:)
öpüyorum Tümay' ım:)

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

biberiyelisini kullanıyorum ben de bir harika ve koruk ekşisi favorilerimden! Sırada mardin yağı var, evdekiler bitsin ondan da alacağım! Tatları enfes, pek çoğunu tatma fırsatı yakaladım bir gün, bayıldım!

Unknown dedi ki...

YENİ BİR ÜRÜN SANIRIM.BAŞARILAR DİLEYELİM.
SEVGİLERİMLE...

lezzettabağı dedi ki...

bu markayı deneyeceğim eminim seninde önerdiğin kadar lezzet doludur özellikle aromalıları yazdığın lezzetlerde tatmak lazım teşekkürler sevgiyle kal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.