5 Ağustos 2010 Perşembe

TUZ BİBER DERGİSİ YAZ PARTİSİ

Geçtiğimiz Pazar günü yani 1 Ağustos 2010 tarihinde lezzetli dergimiz Tuz Biber'in Koşuyolu Cevizağacı'nda düzenlediği kahvaltıya davetliydim. Uzun zaman sonra bol katılımlı ve görmek istediğim herkesi görebildiğim çok güzel bir organizasyon oldu. Organizasyonu yapan Sevgili Yasemin ve Sevgili Ferah gerçekten çok yorulmuşlardı ama kesinlikle diyebilirim ki değdi:)


Mekana geldiğimde herkesle kısa bir hasret giderdikten sonra sponsorlarımızdan dalin'in bizler için hazırladığı çantaları aldım. İçinde yine bir diğer sponsorumuz olan Dr. Beckmann'dan da malzemeler vardı. Ama ne demişler önce yemek:) Tabii ki o saate kadar ben ve kızım çok acıkmıştık ve süper bir kahvaltı tabağı ile güne başladık.


Hava çok sıcaktı ama yine de o hava bile bizlerin sürekli konuşmasına engel olamadı:) Bu arada tabii ki kahvaltımıza tat katan Gülümser Abla'nın kekini de es geçmek istemiyorum. Tekrar teşekkür ediyorum inanılmaz lezzetliydi:)


Kahvaltıdan sonra hiçbirimizi elimiz boş göndermediler. Hepimize çekilişle çok güzel hediyeler de verdiler. Bazılarımıza Iglo'dan, bazılarımıza Softbowl'dan, bazılarımıza Yonca'dan, bazılarımıza Özlem Demircan'dan çeşitli hediyeler çıktı.


Hep beraber çektirdiğimiz bu fotoğraf da sanırım ne kadar eğlendiğimizi az çok anlatıyordur.

Bu güzel organizasyon için Sevgili Yasemin ve Sevgili Ferah'a tekrar çok çok teşekkür ediyor, en kısa zamanda tekrar görüşebilmeyi diliyorum.



Başka etkinliklerde buluşmak üzere...

6 yorum:

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Harika bir etkinlik olmuş, yüreğinze emeğinize sağlık.

Tema için yazarsın bana canım, sevgiler..

umutluhayat dedi ki...

bu etkinlikleri görüp görüp kıskançlıktan çatlıyorum.ne güzel yaaaa

YeMeK vAkTi dedi ki...

Tümaycımm seni tanımak çok güzeldi.Sen onca güzel yemekleri yap yap 5 aylık hamile ol ve neredeyse benden 10 kilo zayıf ol olacak işmi:))

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Tadı damağımda kalan harika bir pazar sabahıydı...
Yine buluşalım yine eğlenelim:)))

Benhurum dedi ki...

Gerçekten nefis bir gündü dediğin gibi hem hva hemde ortam çok sıcacıktı, çok eğlendik ve keyif aldık tekrar tatlı arkadaşlarımı gördüğüme de çok memnunum. Tekrar görüşmek ve bol bol sohbet edebilmek dileği ile kendine ve tatlı kızımıza iyi bak lütfen.
Ayrıca minik kızımızda en az annesi kadar süslü olacak emin ol ve hem sana hemde minik kızıma da ciciler yaparım hemde seve seve;)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımmmmm çok keyifli bir gün olmuş çook...yeğenimin 3. yaş gününü kutladığımız için gelemedim ben :(((
en yakın zamanda görüşürüz inşallah canım,kocaman özlem dolu öpüyorum seni ve kızını:))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.