1 Mart 2011 Salı

KAHVE DÜNYASI METRO İSTASYONLARINDA



Metroyu kullanan İstanbullular güzel bir sürprizle karşılaşıyor. Kahve Dünyası, metro duraklarındaki satış noktalarını kutlamak için istasyonları şenlik yerine döndürüyor. Kahve Dünyası karnavalı önümüzdeki iki hafta boyunca satış noktaları açıldıkça devam edecek.
Kahve Dünyası’nın metro istasyonlarındaki satış noktaları hizmet vermeye başladı. Sempatik görünümleriyle duraklara güzellik katan satış noktalarının açılışını tüm İstanbullularla birlikte kutlamak isteyen Kahve Dünyası bunun için çok eğlenceli bir karnaval programı hazırladı. İlk kutlama, 25 Şubat’ta saat 12.00’de Levent Metro İstasyonu’nda başladı ve gün boyunca Levent-Taksim durakları arasında devam etti.

Kahve Dünyası bandosunun çaldığı neşeli şarkılar herkesi eğlendirirken, onlara eşlik eden gösteri grubu akrobatik hareketlerden oluşan gösterisiyle tüm dikkatleri topladı. Kahve Dünyası’nın karnaval kapsamında çok eğlenceli bir de şov ekibi var: İş adamı, iş kadını, balıkçı, işçi gibi karakterleri canlandıran şov ekibinin trenlere binerek yaptığı doğaçlama sohbet, İstanbullular için çok eğlenceli hoş bir sürpriz oldu.

Gayrettepe ve Levent istasyonlarındaki satış noktalarını açan Kahve Dünyası bunlarla birlikte, mart ayının ortasına kadar toplam 15 durakta satış noktası açmış olacak. Kahve Dünyası satış noktaları;
4. Levent, Levent, Gayrettepe, Şişli/Mecidiyeköy, Osmanbey, Kabataş, Aksaray, Davutpaşa, Merter, Zeytinburnu, Bakırköy, Ataköy, Yenibosna, Atatürk Havalimanı ve Taksim istasyonlarında olacak.
Metro satış noktalarında Espresso, Espresso Macchiato ve Türk kahvesi çeşitleri dışında tüm içecekler tek boy satılacak.

Kahve Dünyası’nın metro menüsünden bazı fiyatlar ise şöyle: Türk kahvesi 2.50, Espresso 2.50, Double Espresso 3.00, Espresso Macchiato 3.00, Americano 3.50, Caffe Latte 4.00, Cappuccino 3.50, Mocha 4.50, Filtre Kahve 4.00, Sıcak Çikolata 4.00, 3'ü bir arada 2.00 TL.
Çikolatalara gelince; Bonte’ler gramajına göre 1 ile 15 TL arasında satılırken tablet çikolatalar 2-7 TL, Beyoğlu çikolata çeşitleri 2 TL, mini boy madlen 10, çikolata sos 3,50 TL.
Portakallı, üzümlü, bademli, fındıklı drajeler 7; karışık kahveli draje, Fildişi kahveli draje, sütlü kahveli draje, bitter kahveli draje 7.50; tiramisu fındıklı draje, portakallı çıtır draje, frambuazlı çıtır draje 5 TL.
Beyaz Peynirli Kaşarlı ,Dana Jambonlu Kaşarlı sandviçler 3 TL.
Kek 2 TL, Bademli Kurabiye 1 TL
İstanbullular önümüzdeki iki hafta boyunca işe ya da okula giderken metroyu kullanmayı ihmal etmesinler; hem çok eğlenceli bir karnaval izleyecek hem de Kahve Dünyası ikramlarının tadına bakabilecekler.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.