3 Aralık 2010 Cuma

HEDİYELERİM ve TEŞEKKÜR:)

Hepinize hayırlı cumalar:) Bugün çok mutlu başladım güne çünkü dün akşam çok güzel iki paket hediye geldi kargodan! Çok şaşırdığım ve kesinlikle çok mutlu olduğum bir sürpriz oldu:) O kadar mutlu oldum ki elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım!



Paketlerden biri canım Derya Ablacığımdan gelmişti. Heyecanla açtım paketi. Bir de ne göreyim:) Simay'a bir tulum (ki yukarda görüyorsunuz) ve kendi yaptığı, en sevdiğim renk olan mor peçetelikler ve işli bir havlu. Hepsine bayıldım! Bayıldım! Hemen telefon ettim konuştuk:) Biraz rahatsızdı umarım daha iyisindir Derya Ablacım. Tekrar çok teşekkür ederim. İnşallah kızım doğunca sana bizzat teşekkür etmek için Bursa'ya geleceğiz:)


Diğer pakette yaşı ufak olmasına rağmen, 10 parmağında 10 marifet canım Çilek kızımız Denizime aitti:) Büyük bir heyecanla hatta paketi parçalar gibi açtım:) O anki yüzümü görmeliydiniz:) Kendi elleri ile yaptığı mor yelek ve patikler nasıl? Yok yok dedim bu Simay çok şanslı olacak, inşallah şımarmaz:) Denizimin annesinin ördüğü banyo bezi ve de modeline vurulduğum o pembe hırka için tekrar çok teşekkür ederim. Sesini ilk defa telefonda duydum Denizin. Tam fotoğraflarındaki gibi narin, cimcime, neşeli bir ses tonu:) Ayrıca gönderdiğin helvanın da yarısı çoktan bitti:) Tekrar çok teşekkür ederim canım arkadaşım...



Diyeceksiniz ki iki paket geldi demiştin bu nedir? Bu güzel nazar boncuklu bilezik de kızımla bana nazar değmemesi için canım Benhurum'un çok önceden sürpriz yapıp gönderdiği bir bilezik. O kadar sık takıyorum ki fotoğraflayıp yayınlamak fırsatı olmadı düşünün:) Canım arkadaşım sana da bu güzel el emeğin için tekrar çok çok çok teşekkür ederim...


Neden bugüne bu kadar neşeli ve keyifli başladığımı anladınız değil mi? İnsanın bu kadar sevildiğini bilmesi, değer verildiğini hissetmesi kadar güzel bir his yok herhalde. İyi ki blog dünyasına girmişim ve sizlerle tanışmışım. Tüm blogcan arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyor ve hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum...

9 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

canımm beniimm ne demek..
sen hele al kucağına mis kokulunu asıl mutluluğu o zaman yaşıyacağız:))
bak bende genç yaşta teyze olacağımm:))
Simay' ımız çok şanslı kesinlikle harika bir anneciği ve onu çok sevenn teyzeleri var..
hayırlısı ile doğsun başka birşey istemiyorumm :D
gül güle kullan hepsini tatlımm :D

Unknown dedi ki...

Canım benim çok şükür biraz daha iyiyim.Sen ve prensesim iyi günler
de kullanın inşallah.Sağlıkla kuca
ğına al prensesimizi:))Onu bekleyen
teyzeleri var:))İnşallah tüm haya tı boyunca şans onunla olsun.Koca man öpüyorum.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

pembe yelek, lila yelek ve patikler harika!!! gule gule kullan...

Benhurum dedi ki...

Tümayım, Simayımın annesi prensesim çok tatlısınız canım benim. Hem sen hemde Simayım herşeyin en güzeline layıksınız. Ayrıca Simay'ım böyle hanım ve tatlı bir anneye sahipken nasıl şımarabilirki;) Allah iyi günlerde sağlıcakla kullanmak nasip etsin inş.

Güzel yürekli tatlı dostum biricik Deryacığımın hediyesinden haberim vardı ve oldukça maceralı bir şekilde sana ulaştı. Hatta ulaşana kadar da bize sinir anları yaşattı kargo şirketi ama sonuç süper, şükürler olsun amacına ulaşmış:) Sevgili Deryacığımın ellerine ve güzel yüreğine sağlık.

Sevgili çilek kardeşim Deniz'imizide çok severiz gerçekten sıcacık, sevecen ve pamuk gibidir, maşaallah:) Onun da güzel ellerine ve yüreğine sağlık.

Diğer yandan çok şaşırttın beni tatlım, paketlerin ardından bu minik nacizane hediyemi yayınlaman aklımın ucundan geçmezdi:)) Çok naziksin bir tanem her zamanki gibi;) Dilerim ikinizide nazarlardan ve kötülüklerden korur, aynı zamanda da şans getirir!

Kocaman öperim, yarın görüşmek üzere hoşçakal tatlım;)

Mimosa Café dedi ki...

hepsi de çok güzelmiş :) güle güle kullanın :)

yemekbiraşk dedi ki...

tümaycım hediyelerin birbirinden güzel... ne güzel bir duygu bu blogger dostluğu:)
iyi günlerinizde hayırlısıyla kullanırsınız inşallah...

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canım benim yavrucuğunun şansı hep bol olsun:)sizin gibi anne ve babaya sahip olması da büyük şans bence:)güle güle kullanın hediyelerinizi canım benim.
kocaman öpüyorum

Unknown dedi ki...

bız de senı ıyı kı tanımısız fıstıgım... simay ıma da kendıne de ıyı bak.guzel haberlerini beklıyoruz!

Sevil Şahin dedi ki...

canım hediyelerin geldiğini telefonda konuşmuştuk ama görmek bu güne kısmet oldu
derya ablacım şahnedir insanı sevindirmesini iyi bilen ve ufak süprizler yapınca mutlu olan biri ..

denizim çilek kız ise genç yaşta çok becerikli ve bir o kadar iyi kalpli hepimizin kalbini çalmış biri
benhurum ise ona dişyecek söz bulamıyorum süper bir hatun ..

canım hediyelerini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allahım
Simay hele bir doğsun bu teyzoşları ona daha neler yapacak neler
öperim seni
bizde seni iyi ki tanımışız..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.