7 Eylül 2010 Salı

KOTANYI İFTAR YEMEĞİ

Geçen hafta perşembe günü Kotanyi firmasının düzenlediği yemek yarışmasının sonuçları için Caddebostan Sahan Restaurant'ta çok güzel bir iftar yemeği yedik. 20 katılımcının bulunduğu yarışmada bende 8. oldum:) Aslında yarışmaya dahil olduktan sonra, katılımcı listesini görünce, bu kadar ustanın arasında ne işim var diye çok düşündüm ama başladım bir kere dedim:) Dönmek olmaz:) Çok keyifli geçti. Bir kere herşeyden önce bir yarışma havasında geçmedi. Bu da beni çok rahatlattı. Bu güzel organizasyon için Kotanyi firmasından sevgili Arman Memil'e ve tüm yarışma boyunca başını sürekli ağrıttığım Mert Erkal'a çok teşekkür ederim:)
Yemek sonrası bir kaç fotoğraf almayı da ihmal etmedik:) 1. Alternatif Mutfak, 2. Değişik Tatlar, 3. Bir Demlik Sohbet oldu.

Bazı arkadaşlarımızın şehir dışında olması, bazılarının gelememesi dolayısı ile katılımcıların hepsi yoktu. Gelen tüm arkadaşları çok özlemişim.


Bana tüm yarışma boyunca destek veren herkese de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Başka etkinliklerde buluşmak üzere...

6 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Canım benim katılmak bile harika olmuştur ayrıca nisanda gördüğüm gibisin bebişi anlamak çok zor iyi bayramlar diliyorum sevgiler..

Saglıklımutfak dedi ki...

güzel ve eğlenceli bir geceydi Tümaycım. Yakında yine görüşeceğiz inş:)

yemekbiraşk dedi ki...

çok güzel etkinlikler yaşıyorsunuz imrenmemek mümkün değil :)
sevgiler..

Unknown dedi ki...

tebrıkler cnm .senın de skorun gayet guzelmıs...

çeşnici Handan dedi ki...

Tümaycım, seninle tekrar görüşmek çok güzeldi gece de çok zevkli geçti. Yakında görüşmek üzere sevgiler.

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

canım 8. olmakta bırsey tebrık ederım:)her zaman guzel şeyler ortaya cıkarıyorsun.benım ıcın 1.liği paylaşıyorsun:)şeker tadında bır bayram gecırmen dileklerimle sevgıler:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.