30 Mart 2010 Salı

KURU KAYISI&İNCİR ve CEVİZ BARDAĞI



Aslında çok özel bir tarif değil tabii ki:) Ama yine de benim çay davetlerimde ve özellikle kahvaltı masalarımda mutlaka koyduğum faydalı bir karışımdır:)



Malzemeler;
  • Kuru kayısı
  • Kuru incir
  • Ceviz
Yapılışı;
  • Kuru kayısı ve kuru incirleri bir kase ılık suda bekletip yumuşamalarını sağlayın. (Eğer sert ise).
  • Yumuşamış kuru meyveleri ikiye bölüp cevizle beraber karıştırıp servis yapabilirsiniz.
  • Damak tadınıza göre bu karışıma kuru üzüm de ekleyebilirsiniz.



Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.