11 Nisan 2010 Pazar

KEREVİZ SALATASI




Malzemeler;
  • 2 adet orta boy kereviz
  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı mayonez
  • Dövülmüş ceviz
  • Tuz
  • Yarım limonun suyu

Yapılışı;
  • Kerevizleri limon suyu olan bir kabın içine rendeleyin. (Kararmaması için kabı iyice limon ile sıvayın)
  • Yoğurdu ve mayonezi bir kaba koyup pürüzsüz hale gelinceye kadar elinizle çırpın.
  • İçine kerevizi, dövülmüş cevizi ve tuzunu ekleyip iyice karıştırın.
  • Dilerseniz sarımsak dövüp içine sarımsak da koyabilirsiniz.
  • Kereviz yaprakları ile süsleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun...

4 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık enfes görünüyorlar

Tümay Öztürk dedi ki...

Bernacım çok teşekkür ederim.

Doyumluk.... dedi ki...

Elinize sağlık.Çokta güzel fotoğraflamışsınız.

mine dedi ki...

farklı kereviz tarifleri her daim ilgimi çeker ben de portakal dilimi üstünde servis yaparım bazen yarım portakal da hoş fikir ellerine sağlık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyTümayın Mutfağı ©2010 All rights reserved.