Malzemeler;
- 2 adet orta boy kereviz
- 1,5 su bardağı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı mayonez
- Dövülmüş ceviz
- Tuz
- Yarım limonun suyu
Yapılışı;
- Kerevizleri limon suyu olan bir kabın içine rendeleyin. (Kararmaması için kabı iyice limon ile sıvayın)
- Yoğurdu ve mayonezi bir kaba koyup pürüzsüz hale gelinceye kadar elinizle çırpın.
- İçine kerevizi, dövülmüş cevizi ve tuzunu ekleyip iyice karıştırın.
- Dilerseniz sarımsak dövüp içine sarımsak da koyabilirsiniz.
- Kereviz yaprakları ile süsleyip servis yapabilirsiniz.
4 yorum:
ellerinize sağlık enfes görünüyorlar
Bernacım çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık.Çokta güzel fotoğraflamışsınız.
farklı kereviz tarifleri her daim ilgimi çeker ben de portakal dilimi üstünde servis yaparım bazen yarım portakal da hoş fikir ellerine sağlık
Yorum Gönder